Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.

Nová Práca (15 kníh )

  • Konrád Kendík Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov

       Receptúry pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.

  • Konrád Kendlík Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

    Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Konrád Kendík Nové receptúry a technológia pokrmov

    Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe…

  • Obchodný zákonník 2018

    Kniha obsahuje bohatý komentár jednotlivých paragrafov a je doplnená judikátmi, a spolu dávajú čitateľovi absolútny prehľad o celej problematike obchodného práva. Posledná novela Obchodného zákonníka bola vykonaná zákonom NR SR č. 264/2017 Z. z...

  • Ústava Slovenskej republiky a Listina základných práv a slobôd

    Spolu v jednej brožúre nájdete obidva spomínané významné dokumenty (ÚSTAVU SR i LISTINU ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBôD). Táto knižka by nemala chýbať v žiadnom úrade, štátnej inštitúcii, škole, obci, firme, skrátka mala by byť súčasťou každého pracoviska! Platná od 1. júla 2017.

  • Zákonník práce s komentárom a judikatúrou

    Zákonník práce z dielne vydavateľstvaNová práca spol. s r. o. prešiel rukami popredných slovenských odborníkov na pracovné právo, a preto sa vám dostane do rúk kniha, ktorá obsahuje nielen paragrafové znenie zákona, ale i rozsiahly komentár, ktorý podrobne vysvetľuje všetky paragrafy Zákonníka práce, upozorňuje na zmeny a vedie čitateľa zrozumiteľným jazykom celou problematikou pracovného práva. Jednotlivé paragrafy…

  • Občiansky súdny poriadok

    Občiansky súdny poriadok – úplné znenie s komentárom a judikatúrou po poslednej novele, platný od 1. januára 2006.

  • Miloš Šandrlík Mexická kuchyňa

    Zaujímavo spracovaná knihá ponúka nielen zaujímavé a určite chutné jedlá, ale dozviete sa i niečo z histórie mexickej kuchyne a pomôže vám zostaviť kompletné mexické menu.

  • Pierre Le Rouzic Vplyv mena na život

    Málokto si uvedomuje, aké dôležité je vybrať to správne meno. Meno nesie v sebe náboj energie, čo je celkom pochopiteľné. Pôsobí ako vývojka, čo z množstva možností utajených v nás poniektoré vyvolá. Nesmierne zaujímavá a vzácna kniha, ktorá mnohé zo života človeka napovie. Aké dôležité je vybrať si správne meno... Obsah: - Aké dôležité je vybrať si správne meno... - Rezonancia mena - Farba mena - Zmena…

  • Milada Illášová Vzory podaní a rozhodnutí v trestných veciach

    Kniha je určená nielen odborníkom v trestných veciach, ale i laickej verejnosti. Jej cieľom je poskytnúť návod na napísanie príslušných podaní v každom štádiu trestného konania. Všetkým, ktorí sa dostali do pozície trestne stíhaného, či do situácie poškodeného alebo inak zúčastnenej osoby, prípadne záujmovým združeniam občanov. V záujme čo najpresnejšej informovanosti čitateľov publikácia preberá príslušné…

  • Konrád Kendík Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

    Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

  • Konrád Kendík Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

    Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

  • Nové pravidlá cestnej premávky (v pevnej väzbe)

    Kniha je skomentovaná a doplnená kresbami konkrétnych situácií vyplývajúcich z jednotlivých ustanovení zákona, aby sa problematika jednoduchšie pochopila a komentár tak detailne vysvetlil celú problematiku cestnej premávky. Zároveň sa v samostatnej kapitole priamo na simulovaných dopravných situáciách podrobne rozoberajú postupy ako riešiť často veľmi zložité situácie priamo na križovatkách, ktoré nie sú rozlíšené…

  • Konrád Kendík Moderná kuchárka

    V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré máme k dispozícii na prípravu každodennej potravy. Uviedli sme aj tabuľku, v ktorých ročných…

  • Nové pravidlá cestnej premávky

    Kniha je úplne iná ako v minulosti. Je skomentovaná a doplnená kresbami konkrétnych situácií vyplývajúcich z jednotlivých ustanovení nového zákona, aby sa problematika jednoduchšie pochopila a komentár tak detailne vysvetlil celú problematiku cestnej premávky. Zároveň sa v samostatnej kapitole priamo na simulovaných dopravných situáciách podrobne rozoberajú postupy ako riešiť často veľmi zložité situácie priamo na…