Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.

Kuchárske knihy (5673 kníh v kategórii )

Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.

  • Grilované dobroty (60)

    Z obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citrónový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami a iné...

    Detail
  • Grilované dobroty (17) CZ

    Recepty od babičky s fotopostupem.

    Detail
  • Angelo Menta Grilovačka majstrov

    Angelo Menta sa venuje grilovaniu profesionálne a svoju Grilovačku majstrov prešpikoval overenými receptami s detailnými postupmi a množstvom užitočných rád. Naučí vás, ako vybrať správny kúsok mäsa na grilovanie a pripraviť perfektný steak či burger. Nechýbajú ani recepty na marinády, omáčky a prílohy ku grilovanému mäsu aj zelenine. Všetky recepty vrátane vegetariánskych pochúťok sú zostavené zo surovín, ktoré bez…

    Detail
  • Steven Raichlen Gril

    Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy…

    Detail
  • Steven Raichlen Gril

    Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy…

    Detail
  • David Frenkiel, Luise Vindahl Green Kitchen At Home - Rychlé a zdravé recepty pro každý den

    V kuchařce Green Kitchen at Home se s námi její autoři David Frenkiel a Luise Vindahl dělí o více než 100 vegetariánských receptů – svých rodinných favoritů, které jsou charakteristické pro jejich každodenní kuchyni...

    Detail
  • Gordon Ramsay Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking EN

    My rules are simple. Home cooking has to be easy. It got to be fast. It's got to be delicious. If you think you can't cook amazing food at home, think again. I'm going to prove that however busy you are it's still possible to cook stunning food. These are the only recipes you'll ever need. GORDON RAMSAY Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking is a collection of over 120 delicious new recipes that are infused with…

    Detail
  • Good Food: 101 Fruity Puds EN

    We all know that fresh fruit is good for us. It's full of vitamins, high in fibre and low in calories, but it's not always the first thing we turn to for an after-dinner dessert or sweet treat! This work features 101 fruity recipes, including cakes, pastries, roulades, cheesecakes, salads, sorbets, gateaux, meringues and fools.

    Detail
  • Good Food: 101 Chocolate Treats EN

    Whatever the occasion, whatever the mood, there`s always a place on the menu for chocolate; whether it`s cakes and bakes for tea-time, cookies for hungry home-coming schoolchildren, or sophisticated dinner party desserts.

    Detail
  • Maria De Lourdes Bravo da Costa Rodrigues Goánská kuchařka CZ

    Goánská kuchyně je neobyčejnou kombinací indické, portugalské a muslimské kultury. Autorka nabízí nejen recepty na lahodná a zdravá jídla, ale též pohled na historii utváření tohoto regionu, jeho obyvatel a kuchyně. Provede vás nepřebernými druhy koření a doporučí, k čemu jsou vhodné. Odhalte další dílek světové gastronomie!

    Detail
  • Peter Green, Rory Jones Gluten Exposed EN

    From the internationally renowned expert on celiac disease and director of the Celiac Disease Center at Columbia University, here is the definitive book on gluten, uncovering the truth and explaining the science behind the current gluten-free craze. Thousands of people have adopted a gluten-free lifestyle, believing it’s healthier, that it will help them lose weight or increase their energy. The diet, a regimen once…

    Detail
  • Gizka Oňová Gizka radí: Varte doma

    Od útleho detstva ma okrem spievania fascinovalo aj varenie. Vďaka starej mame Etelke som sa zamilovala do hrncov, panvíc, kotlíkov a pekáčov. S pribúdajúcim vekom som postupne objavovala možnosti experimentovania v kuchyni. Stalo sa to mojou vášňou...

    Detail
  • Giuliano Hazan Giuliano Hazan′s Thirty Minute Pasta EN

    One of America's (and Italy's) foremost pasta experts returns with a pasta cookbook that is sure to appeal to the many time-starved cooks who long for authentic, simple and healthy meals for their family. The book focuses on pasta meals that can be made in under 30 minutes. Now that the World's low-carb obsession is over, home cooks are once again looking to prepare well-balanced meals that include everyone's…

    Detail
  • Gin

    Gin je v móde! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste mali vedieť o hviezde barovej scény. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami tohto kultového nápoja, spoznáte 60 zaujímavých značiek ginu zo svetových liehovarov s najbohatšou tradíciou a nájdete tu recepty na najznámejšie ginové kokteily. Jednoducho nevyhnutná príručka pre všetkých milovníkov ginu a pre tých, čo sa nimi chcú stať. Na zdravie!

    Detail
  • Gin CZ

    Gin je in! Tato kniha vám poskytne informace o všem, co byste o této hvězdě mezi alkoholem měli vědět, včetně těch nejlepších receptů na koktejly. Obsáhlá část s portréty ginů představuje 60 nejproslulejších a nejzajímavějších značek z celého světa. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky ginu a všechny ty, kteří se jimi chtějí stát.

    Detail
  • Fabio Petroni, Davide Terziotti Gin CZ

    Gin je součástí mnoha populární a módních koktejlů: je to nápoj s dlouhou historií a unikátními vlastnostmi, které je nepostradatelný pro každého barmana. Tato kniha je celá věnována ginu; Davide Terziotti, odborník v oboru, vás povede celou historií tohoto destilátu z pšenice a ječmene s charakteristickou chutí po jalovci. Zkoumá jeho počátky až do znovuobjevení v roce 1990. Do hloubky vás seznámí s různými…

    Detail
  • Judith Finlayson Gény na tanieri

    Ste skutočne to, čo jedli vaši starí rodičia? Obzrite sa do minulosti a zistite, ako sa aj vy môžete cítiť lepšie vo svojom tele a v budúcnosti vďaka tomu zanechať svojim deťom dedičstvo v podobe pevného zdravia...

    Detail
  • Nick Palumbo Gelato Messina

    Gelato Messina is THE gelati book that takes you to a whole new level, with unique recipes that result in the frozen works of art that are synonymous with this famous Australian gelato establishment, originally based in Sydney...

    Detail
  • Nick Palumbo Gelato Messina EN

    Beautifully illustrated and fully photographic, Gelato Messina is filled with unique ice cream recipes that result in frozen works of art. This cookbook transforms all perceptions of traditional gelati and shows you how to create beautiful and delicious ice cream in show-stopping flavour combinations. The first section, entitled 'Basics', covers core ingredients, equipment and techniques for making the foundation…

    Detail