Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Gril
1x
Gril Book: Gril
3 stars - 1
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych. 2. vydanie
  1. Kuchárske knihy

Gril

Steven Raichlen

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 490
  • Rok vydania: 2010

Gril

Steven Raichlen

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 490
  • Rok vydania: 2010

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Slovart
  • ISBN: 9788055601786
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich kuchárov. V publikácii Gril nájde čitateľ vyše 1 000 farebných fotografií k textom, ktoré názorne krok za krokom predstavujú rôzne techniky grilovania, od prípravy dômyselného trojzónového ohniska cez grilovanie na otočnom ražni až po ukážku grilovacieho náčinia a náradia či správneho napichávania porcií na ražníky. Autor sa venuje každému detailu a jednoducho, zrozumiteľne sprevádza čitateľa zábavným svetom grilovania. Kniha navyše obsahuje 100 receptov – každý recept ilustruje niektorú z techník – ktoré možno zaradiť medzi tie najlepšie a najzaujímavejšie návody na prípravu grilovaných jedál z rôznych druhov mäsa, rýb, hydiny, zeleniny, a dokonca aj sladkých dezertov. Posedenie pri barbecue v dome či v záhrade sa tak stáva neodmysliteľnou spoločenskou udalosťou v kruhu rodiny, priateľov a známych. 2. vydanie

Našli ste chybu?