Kuchárske knihy (5703 kníh v kategórii )
Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.
-
Heinz K. Gans Konzervujeme po celý rok CZ
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. …
Detail -
Ján Silvester Kaščák Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovateľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty,…
Detail -
Eva Paulovičová Konzervujeme ovocie a zeleninu
Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok. Spôsoby konzervovania sú rôzne, od fyzikálnych až po biologické. Je dôležité, aby náš výrobok bol chutný, zdravý a trvácny a naše konzervovanie bolo rýchle, lacné a nenáročné. Veríme, že najnovšia kuchárska…
Detail -
Jaroslav Vašák Konzervujeme ovocie a zeleninu
* Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny * Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok * Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky * Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb * Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Detail -
Jaroslav Vašák Konzervujeme ovocie a zeleninu
* Návod a inštrukcie o konzervovaní. * Recepty vhodné pre diabetikov. * Konzervovanie mäsa a hotových jedál.
Detail -
Mária Hajková Konzervujeme jednoducho a dobre
Príručka s predpismi na konzervovanie rozličných druhov ovocia, zeleniny a mäsa. Sú to predpisy z vlastných skúseností autorky, ktorá sa snažila, aby boli praktické a zrozumiteľné a aby každá gazdinka mala radosť z výsledkov svojej práce. Jednoducho - kniha od dobrej autorky!
Detail -
Jaroslav Balaštík Konzervovanie v domácnosti
Prístupnou formou obohacuje literatúru z oblasti konzervovania a uchovávania potravín.
Detail -
Oded Schwartz Konzervovanie
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. Jedinečná fotogaléria ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty. Podrobný popis všetkých základných techník s fotografiami. KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania. ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než…
Detail -
Dick Strawbridg, James Strawbridg Konzervování a zavařování CZ
Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a mnozí nostalgicky vzpomínáme na časy, kdy jimi voněla celá babiččina spíž. Proč ale jenom vzpomínat? Co vám brání pustit se do toho také? S knihou Konzervování a zavařování se lehce naučíte vyrábět klasické džemy, ale i želé, sušené a kandované ovoce, nakládanou zeleninu, ovocná vína, kečupy a další lahůdky. Kromě toho ještě ušetříte a navíc…
Detail -
Oded Schwartz Konzervování CZ
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené…
Detail -
Conal R. Gregory Koňaky
Kúpa, skladovanie a vychutnávanie koňaku je natoľko vážna vec, že sa treba na ňu náležite pripraviť. Napríklad aj prečítaním knižky, ktorej autor zaručuje najvyššiu odbornosť a pútavé spracovanie tejto atraktívnej témy. Sprístupňuje podrobnosti o dejinách umenia vyrábať koňaky, poučí o zásadách degustácie a podávania, predstaví vyše šesťdesiat najdôležitejších koňakárskych podnikov na svete a 150 štýlov koňakov…
Detail -
Berry Verhoef Kompletní encyklopedie piva CZ
Podrobný sprievodca svetom lahodného penivého moku vám predstaví takmer 800 pív zo všetkých krajín.
Detail -
Frank W. Günther Kombucha: Nápoj z čajovej huby
Kombucha je lahodný osviežujúci nápoj s chuťou šampanského, pripravený z kombuchovej kultúry, ktorého účinkom sa nevyrovná žiadny iný čajový nápoj. Je v nej obsiahnuté široké spektrum zdraviu prospešných vitamínov, enzýmov, minerálnych látok a kvasiniek v prirodzenej forme a bez akýchkoľvek nežiadúcich vedľajších účinkov, ktoré počas kvasného procesu v čaji produkujú biologicky aktívne látky. Ich príjem pre človeka…
Detail