Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 108
- Rok vydania: 2007
Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 108
- Rok vydania: 2007
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovateľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
Našli ste chybu?