Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.

Kuchárske knihy (5722 kníh v kategórii )

Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.

  • Kuře CZ

    Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím. Kromě tradičních receptů jsou v knize uvedeny i méně známé pokrmy z kuřecího masa inspirované mezinárodní kuchyní. Kniha obsahuje také tipy na vaření a servírování, vhodné kombinace a variace. Každý recept doprovází velká barevná…

    Detail
  • Kuře CZ

    - Rychlé, snadné a chutné recepty na pokrmy z kuřete - Přehled potřebných surovin - Postup popsaný krok za krokem s reálnou dobou přípravy - U každého receptu informace o nutričních hodnotách - K přípravě není potřeba speciální kuchyňské vybavení - Jen dobře prověřené a vyzkoušené recepty

    Detail
  • Anne Wilsonová Kurča ľahko a rýchlo

    Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo predstavuje zbierku receptov na ľahkú a jednoduchú prípravu rozmanitých jedál z kuracieho mäsa. Výsledok je zaručený. Všetky jedná vyzerajú a chutia výborne a všetci členovia vašej domácnosti si na nich isto pochutnajú.    

    Detail
  • Lýdia Hradecká Kurča a iná hydina

       371 receptov na polievky, hlavné jedlá, nátierky a šaláty z kurčaťa, sliepky, kohúta, kačice, husi, morky, bažanta a holuba.

    Detail
  • Kurča + Wok + Stredomorská kuchyňa + Mexická kuchyňa

    Kurča Skvelá zbierka receptov na tradičné i netradičné kuracie jedlá.Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta. Wok Metóda prípravy jedla vo woku je v orientálnej kuchyni základná a jedinečná. Predstavuje rýchle, zdravé, chutné apestré varenie. Táto…

    Detail
  • Tom Bridge Kurča

    Skvelá zbierka receptov na tradičné i netradičné kuracie jedlá. Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta.

    Detail
  • Tom Bridge Kurča

    Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Táto knižka obsahuje 120 receptov z celého. Nájdete v nej recepty, ktoré potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné na každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo iba chcete niečo rýchlo ukuchtiť.

    Detail
  • Kurča

    Kuracie mäso je mimoriadne zdravé a chutné. Radi po ňom siahnu nielen tí, čo obľubujú gurmánske špeciality či držia diétu, ale každý, kto má rád rýchle a zdravé jedlá. Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na prípravu jedál v podobe predjedla, hlavného jedla, rýchleho šalátu alebo aj chuťoviek, keď treba pripraviť večeru, slávnostné menu alebo prídu nečakane hostia.

    Detail
  • Kurča

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Knižka obsahuje zásady správneho pečenia, varenia, prípravy studených pochúťok. Určite oceníte špeciálne názorné fotografie i prípravu tradičných i moderných špecialít krok za krokom. Z obsahu vyberáme: Kurací šalát na padovský spôsob Kurča v pikantnej arašidovej omáčke Kurča Maryland Kurča v kokosovom kréme Kurča Galantína Kuracie…

    Detail
  • Kurča

    Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu, chutné cestoviny alebo mafiny so šťavnatým ovocím a roztekajúcimi sa kúskami čokolády, dobroty pripravované podľa týchto receptov vám zaručia úspech vždy a všade. Zrozumiteľné inštrukcie dopĺňajú fotografie hotového pokrmu, ktoré pošteklia vaše chuťové…

    Detail
  • Zoltán Liptai Kuracie prsia

    Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube. Sú vhodné na rôzne typy jedál: na predjedlá, šaláty, polievky aj hlavné jedlá. Našimi receptami by sme chceli podať pomocnú ruku pri ich príprave. Želáme príjemné...

    Detail
  • Kulinářské toulky Evropou CZ

    Díky dovoleným ve všech koutech Evropy důvěrně známe chuť a vůni mnoha národních pokrmů a vyznáme se i v jejich typických ingrediencích. Vozíme je z ciziny, pěstujeme v záhradkách nebo hledáme v supermarketech, jen abychom se na chvíli přenesli do zemí, na které rádi vzpomínáme, připoměli si jejich atmosféru a zvyky především si pochutnali na lahůdkach, které tak zaujali naše mlsné jazýčky. Každé zemi věnuje několik…

    Detail
  • Ingeborg Pils Kulinárska encyklopédia

    Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Nechajte sa zlákať, spoznajte a ochutnajte neznáme špeciality alebo opätovne objavte druhy ovocia a zeleniny, ktoré už takmer…

    Detail
  • Katarína Nováková Kulinárna kultúra regiónov Slovenska

    Kniha prináša etnologický pohľad na fenomén tradičnej regionálnej výživy obyvateľstva Slovenska. K jej napísaniu autorky inšpiroval fakt, že kulinárna kultúra je v súčasných humanitných disciplínach považovaná za fenomén, ktorý patrí k najstabilnejším a najvýraznejším identifikačným faktorom ľudských spoločenstiev.

    Detail
  • Rastislava Stoličná-Mikolajová Kulinárna kultúra na Slovensku

    Autorka je poprednou slovenskou odborníčkou na problematiku ľudovej stravy. Predkladaná monografia je syntetickým produktom jej mnohoročného výskumu a prvou prácou svojho druhu v slovenskom kontexte vôbec. Zároveň je to dielo, ktoré posúva hranice nášho poznania v tejto zaujímavej oblasti etnografického bádania. Po diele iste so záujmom siahnu bádatelia i široký okruh laickej verejnosti.

    Detail
  • Zdeněk Pohlreich Kulinárium

    Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých…

    Detail
  • Kulinária Maďarsko

    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je pre každého, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných a západných tradícií. Ak berieme do úvahy len kulinársky pohľad na skutočnosti, búrlivá…

    Detail