Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 750
- Rok vydania: 2015
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 750
- Rok vydania: 2015
Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ
Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Našli ste chybu?