Trend Holding (11 kníh )
-
Helena Janotíková Burza je ich biznis
Kniha, ktorú držíte v rukách, rozpráva o reálnom burzovom obchodovaní a úspešných slovenských a českých traderoch a investoroch. Odhaľuje tajomný svet finančných trhov prostredníctvom rozhovorov s Václavom Láskom, Štěpánom Pírkom, Josefom Lukáčom, Jugglerom, Jozefom Fujkom, Jánom Š., Lukášom Trebulom, Karolom Janotíkom, Kamilom Slížkom, Jaroslavom Brzoňom, Michalom Friedbergerom a Ronaldom Lžipom. Neponúkajú…
-
Jozef Mihál Daňové a odvodové tipy
Kniha je nabitá informáciami týkajúcimi sa dane z príjmov fyzických osôb, sociálneho a zdravotného poistenia. Ak ste mali príjmy v zahraničí, ak ste študent alebo dôchodca, v knihe nájdete cenné rady ako máte postupovať pri podávaní daňového priznania. Na rozsiahlom priestore je vysvetlené, čo je to tzv. zamestnanecká prémia. Nezabudlo sa ani na tipy pre ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie. Mladým…
-
Ľudovít Ódor Ekonómia z nadhľadu
Môže byť ekonómia zábavná a ľahko stráviteľná? Knižka člena bankovej rady NBS Ľudovíta Ódora nás presvedčí, že áno. Autorovi sa podarilo dať dohromady 25 popredných ekonómov Slovenska s cieľom popularizovať túto nie vždy ľahkú a zrozumiteľnú vednú disciplínu. Pritom nejde o siahodlhé články s mnohými vzorcami, ale len o krátke zamyslenia s jasnou pointou. Ekonomické príbehy sú okorenené kresbami Shootyho, ktorého…
-
Ľudovít Ódor Investovanie z nadhľadu
3. diel úspešnej série s kresbami Shootyho a s úvodným slovom Ivety Radičovej.
-
Ľudovít Ódor Krízonómia z nadhľadu
Druhá knižka Ľudovíta Ódora, člena Bankovej rady NBS s kresbami Shootyho. Kríza, nekríza, poďme znovu rozmýšľať viac ekonomicky.
-
Trend top reštaurácie 2002
Titul ponúka 234 reštaurácií zoradených podľa - najlepšieho servisu - najkrajšieho prostredia - najlahodnejších jedál - najvyššej hodnoty pre hostí
-
TREND top reštaurácie a hotely 2005
V novom hodnotiacom ročníku TREND posudzoval zhruba päťsto podnikov. Niektoré z výberu vypadli už pri prvom triedení, v ďalších dobrovoľní hodnotitelia absolvovali návštevy, tridsať podnikov ešte vyradili po nich. Napokon sa do konečného výberu dostalo 419 podnikov (v predchádzajúcich rokoch 234, 333 a 400), z toho je 277 reštaurácií a 142 hotelov. Čitateľ v publikácii nájde nové symboly, ktoré ho upozornia na…
-
Trend top reštaurácie a hotely 2007
Šieste vydanie publikácie, v ktorej nájdete hodnotenia slovenských reštaurácií a hotelov. Kritéria na ich zaradenie do knihy sa každým rokom sprísňujú, v tomto ročníku sa do nej dostalo 241 reštaurácií a 159 hotelov. Obmena hodnotených podnikov je pritom značná - v publikácii je 84 novozhodnotených reštaurácií a 55 hotelov. Obsah je rozšírený o prehľad ďalších hotelov a reštaurácií v regiónoch, ktoré sa netestovali,…
-
Trend top reštaurácie a hotely 2008
Siedme vydanie publikácie, v ktorej nájdete hodnotenia slovenských reštaurácií a hotelov. Kritéria na ich zaradenie do knihy sa každým rokom sprísňujú, v tomto ročníku sa do nej dostalo 239 reštaurácií a 161 hotelov. Publikácia predstavuje to najlepšie a najzaujímavejšie, čo sa v jednotlivých regiónoch Slovenska nachádza. Nájdete v nej 70 nových reštaurácií a 50 nových hotelov. Kniha predstaví aj desiatku top…
-
Trend top reštaurácie a hotely 2010
9.vydanie publikácie, v ktorej nájdete hodnotenia slovenských reštaurácií a hotelov. Kritéria na ich zaradenie do knihy sa každým rokom sprísňujú, v tomto ročníku sa do nej dostalo 355 zariadení. Publikácia predstavuje to najlepšie a najzaujímavejšie, čo sa v jednotlivých regiónoch Slovenska nachádza. Kniha predstaví aj 20-top kuchárov a somelierov z celého Slovenska.
-
Magdaléna Freňáková Venture kapitál a rozvojový kapitál pre váš biznis
Na Slovensku je veľa dobrých nápadov a inovatívnych firiem. Mnohé však ostávajú bez možnosti realizácie či rozvoja, lebo im chýbajú financie na rozbeh. Existuje však riešenie, ktoré však málokto využíva. Venture kapitál a rozvojový kapitál...