Gurmán Club (2 knihy )
-
Dezerty
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov, ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch. Nájdete v nej jednoduché sezónne dezerty, ale aj veľmi rafinované elegantné…
-
Lucia Tomašovičová Gurmán na Slovensku 2014
Sprievodca Gurmán na Slovensku, jeho rady a odporúčania vám pomáhajú nasmerovať vaše kroky do tých správnych reštaurácií celého Slovenska, kde sa vám snažia najlepší kuchári ponúknuť svoje umenie a obšťastniť tak vaše chuťové poháriky. Hostia chcú kvalitnú stravu v príjemnom prostredí a chcú vedieť, kto im ju pripravuje.