AHR book (10 kníh )
-
1 milión menu
K pestrému stravovaniu treba mnoho nápadov. Pondelok, utorok, streda... Dni sa míňajú a často máme hlavu plnú starostí, čo položiť na stôl. K tomu vám má pomôcť tento výber, ktorý svojou jednoduchosťou a nápaditosťou nikoho nesklame. Listujte v tejto knihe s veľkou chuťou!
-
János Lerner 77 divov 7 kontinentov
Výraz div sveta skrýva vždy niečo nenapodobiteľné, zvláštne, ojedinelé, skutočnú zriedkavosť - takú, z ktorej existuje len jedna jediná, priestorovo a občas aj časovo Ďaleko, možno len v legendách alebo v rozprávkach až za sedmoro horami... Od roku 1978 UNESCO, vzdelávacia a kultúrna organizácia OSN, na základe rozvoja členských štátov podľa prísneho systému podmienok každoročne pripíše do zoznamu spoločný poklad…
-
Peter Abrahams Atlas ľudského tela
Viac než 200 detailných a vedecky presných plnofarebných ilustrácií. Rozsiahle popisy obrázkov ponúkajú rýchly a jednoduchý prehľad ľudskej anatómie aj pre laikov. Úžasná príručka v kompaktnom formáte.
-
Babičkine zákusky
Ak niekto, tak naše babičky naozaj vedia, vďaka čomu sa stane zákusok nezabudnuteľným zážitkom, obľúbenou pochúťkou detí a vnúčat. Aj ony sa naučili tieto skvelé recepty od svojich matiek či starých mám a zapiekli do nich celé svoje srdce i dušu. Kniha obsahuje 100 receptov zákuskov štyroch babičiek.
-
Kde bolo...
Usilovné a lenivé dievča Zlatá čaša Mechúrik Biely rytier Roztancované črievičky Drevorubačovo šťastie Soľ nad zlato Kráľovstvo získané klamstvom Živá voda O pastierovi, ktorý rozumel reči zvierat Zlatá rybka Tri želania Sedem detí Škaredý princ Modrý vták šťastia Medveď, líška a chudobný človek Stolček, prestri sa, oslík, potras sa, palica, bi sa Tri hádanky Žabí kráľ Klamár Berco Čarovná…
-
Muffiny a pagáče
Prečo máme tak radi muffiny? Okrem toho, že sú v móde, aj preto, že sa dajú ľahko pripraviť, hodia sa na raňajky, desiatu, niektoré mäsité obmeny aj ako druhý chod, potom sú výborné k popoludňajšej káve, čaju, či na výlety.
-
Heide Marie Karin Geissová Tukožrútska diéta
Ľudský organizmus funguje len vtedy, keď má prísun energie, tomuto cieľu slúžia výživové látky v našom zažívacom trakte. Výživové látky, uhľohydráty, tuky a bielkoviny „spálime“, takýmto spôsobom zabezpečíme potrebnú energiu ku všetkým funkciám tela. Preto hovoríme o obsahu energie v potravinách, ktoré sú zvyčajne udávané v kalóriách, alebo jouloch. Energetický obsah potravín nie je rovnaký. Tuky, napríklad,…
-
András Gabula Veľká kniha zákuskov
- Klasické a zvláštne zákusky - Torty, krémeše, koláče, pité, muffiny, drobné a slané pečivo - zaujímavosti o ovocí a surovinách
-
Monika Halmos, András Gabula Veľká kuchárska kniha
Takmer 250 ilustrovaných receptov. - Klasické a špeciálne chute - Chutné predjedlá, polievky, hlavné chody, zákusky, dezerty - Zaujímavosti zo sveta gastronómie.