Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Úprava potravín a stravovanie
1x
Úprava potravín a stravovanie Book: Úprava potravín a stravovanie
4 stars - 1
Cena: 10,00 €
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie
  1. Slovníky a učebnice

Úprava potravín a stravovanie

Marta Habánová

Úprava potravín a stravovanie

Marta Habánová

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

elena.istvanova

elena.istvanova (Muráň 1) Stav: Nová knižka 10,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie

Našli ste chybu?