Riziká pri produkcii potravín
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 256
- Rok vydania: 2016
Riziká pri produkcii potravín
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 256
- Rok vydania: 2016
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika
Našli ste chybu?