Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)
1x
Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať) Book: Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)
4 stars - 1
Jediná svojho druhu na trhu! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné. Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia, biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé. Publikácia je rozdelená na tri časti:
  1. Odborná literatúra

Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Alžbeta Slavkovská , Viera Machová

Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Alžbeta Slavkovská , Viera Machová

Na túto knihu čakajú momentálne 2 čitatelia

silvia.mihalicova, peter.rosko

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Raabe
  • ISBN: 9788081402517
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Jediná svojho druhu na trhu! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné. Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia, biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé. Publikácia je rozdelená na tri časti:

Našli ste chybu?