Technológia 3 (učebný odbor pekár)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 136
- Rok vydania: 2015
Technológia 3 (učebný odbor pekár)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 136
- Rok vydania: 2015
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
Našli ste chybu?