Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 150
- Rok vydania: 2016
Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 150
- Rok vydania: 2016
Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Praktický manuál pre všeobecných lekárov – komplexný sprievodca interakciami vybraných fytofarmák a potravín. Titul Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov obsahuje desať kapitol fytofarmák a potravín, ich charakteristiku, farmakologický účinok, indikácie, dávkovanie, nežiadúce účinky a prehľadne spracované klinicky významné interakcie s vysvetlením mechanizmu vzniku a odporúčaniami do praxe. Upozorňuje na nesprávne kombinácie antiinfektív s inými liečivami a ich možné následky. Kniha Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov vychádza ako druhý diel pokračovania edície s názvom Edičný rad pre všeobecného lekára číslo 6 na rok 2016. Ten obsahuje spolu súbor štyroch publikácií Antiinfekčné látky, Fytofarmaká a potraviny, Mikrobiológia, Terapeutické monitorovanie liečiv. Nájdete v nich vždy to, čo práve potrebujete: odporúčané postupy, dôležité upozornenia, diagnostické a terapeutické usmernenia.
Našli ste chybu?