To najlepšie z hydiny
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 192
- Rok vydania: 2016
To najlepšie z hydiny
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 192
- Rok vydania: 2016
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Našli ste chybu?