Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 188
- Rok vydania: 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 188
- Rok vydania: 2007
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Našli ste chybu?