Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 112
- Rok vydania: 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 112
- Rok vydania: 2006
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Našli ste chybu?