Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)
1x
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) Book: Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)
4 stars - 1
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)/i> sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
  1. Slovníky a učebnice

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Loffayová , Brandšteterová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Loffayová , Brandšteterová

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)/i> sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

Našli ste chybu?