Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 128
- Rok vydania: 2005
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Slovníky a učebnice
- Počet strán: 128
- Rok vydania: 2005
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)/i> sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
Našli ste chybu?