Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Riadenie procesov
1x
Riadenie procesov Book: Riadenie procesov
4 stars - 1
Publikácia sa zaoberá matematickými základmi riadenia spojitých procesov, ich modelovaním a riadením. Je rozdelená na štyri základné okruhy problémov. V prvej časti sa preberajú matematické základy potrebné pre pochopenie modelovania a riadenia procesov. Druhá čast sa venuje modelovaniu základných procesov v chemických technológiách - zásobníkov kvapaliny, výmenníkov tepla, chemických reaktorov. Tretia čast sa venuje uzavretému regulačnému obvodu, stabilite a riadeniu procesov. Témou poslednej časti sú technické zariadenia riadenia procesov - meracie členy a ventily. Sú objasnené základné princípy merania teploty, tlaku, výšky hladiny a prietoku. Ďalej sú vysvetlené značky používané v technologických schémach. Monika Bakošová, Miroslav Fikar
  1. Odborná literatúra

Riadenie procesov

Monika Bakošová , Miroslav Fikar

Riadenie procesov

Monika Bakošová , Miroslav Fikar

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: STU
  • ISBN: 8022728416
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Publikácia sa zaoberá matematickými základmi riadenia spojitých procesov, ich modelovaním a riadením. Je rozdelená na štyri základné okruhy problémov. V prvej časti sa preberajú matematické základy potrebné pre pochopenie modelovania a riadenia procesov. Druhá čast sa venuje modelovaniu základných procesov v chemických technológiách - zásobníkov kvapaliny, výmenníkov tepla, chemických reaktorov. Tretia čast sa venuje uzavretému regulačnému obvodu, stabilite a riadeniu procesov. Témou poslednej časti sú technické zariadenia riadenia procesov - meracie členy a ventily. Sú objasnené základné princípy merania teploty, tlaku, výšky hladiny a prietoku. Ďalej sú vysvetlené značky používané v technologických schémach. Monika Bakošová, Miroslav Fikar

Našli ste chybu?