Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Ottolenghi: Kuchařka
1x
Ottolenghi: Kuchařka Book: Ottolenghi: Kuchařka
3 stars - 1
„Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí aj zostať. Dostali ste chuť uvariť niečo nové, dobré, nevšedné? Stačí si prelistovať druhé vydanie prvej kuchárky Yotama Ottolenghiho a Samiho Tamimiho a vybrať si. Kniha obsahuje asi 150 receptov na prípravu zaujímavých pokrmov, rozdelených do štyroch kapitol: Zelenina, strukoviny a obilniny; Mäso; Pečenie a sladkosti; Špajza. Nájdete v nej všetko od rôznych druhov mäsa cez parádne šaláty po chleby a torty – jedlá pripravované s veľkou predstavivosťou, nie však príliš zložité, vychádzajúce z mnohých kulinárskych tradícií od Blízkeho východu, cez severnú Afriku po Taliansko a Kaliforniu. Z každého receptu na vás dýchnu charakteristické črty Ottolenghiho varenia: veľkorysé gestá, vynaliezavé chuti, intenzívne farby a široká paleta zvláštnych surovín.
  1. Kuchárske knihy

Ottolenghi: Kuchařka

Yotam Ottolenghi

Ottolenghi: Kuchařka

Yotam Ottolenghi

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Nezname
  • ISBN: 9788075294784
  • Väzba: pevná väzba

Popis knihy

„Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí aj zostať. Dostali ste chuť uvariť niečo nové, dobré, nevšedné? Stačí si prelistovať druhé vydanie prvej kuchárky Yotama Ottolenghiho a Samiho Tamimiho a vybrať si. Kniha obsahuje asi 150 receptov na prípravu zaujímavých pokrmov, rozdelených do štyroch kapitol: Zelenina, strukoviny a obilniny; Mäso; Pečenie a sladkosti; Špajza. Nájdete v nej všetko od rôznych druhov mäsa cez parádne šaláty po chleby a torty – jedlá pripravované s veľkou predstavivosťou, nie však príliš zložité, vychádzajúce z mnohých kulinárskych tradícií od Blízkeho východu, cez severnú Afriku po Taliansko a Kaliforniu. Z každého receptu na vás dýchnu charakteristické črty Ottolenghiho varenia: veľkorysé gestá, vynaliezavé chuti, intenzívne farby a široká paleta zvláštnych surovín.

Našli ste chybu?