Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Tajomstvo omáčok
1x
Tajomstvo omáčok Book: Tajomstvo omáčok
4 stars - 1
   Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.
  1. Kuchárske knihy

Tajomstvo omáčok

Alfons Schuhbeck

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 120
  • Rok vydania: 2002

Tajomstvo omáčok

Alfons Schuhbeck

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 120
  • Rok vydania: 2002

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 8055102422
  • Väzba: pevná

Popis knihy

   Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.

Našli ste chybu?