Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Varíme z diviny/Guláše
1x
Varíme z diviny/Guláše Book: Varíme z diviny/Guláše
3 stars - 1
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Knihaje rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné, hoci naše prastaré mamy používali baranie mäso často. Pre kuchárov, ktorí sa neboja experimentovania sme do kuchárky zaradili aj zopár špecialít z pštrosieho mäsa. Druhá kniha obsahuje veľké množstvo gulášových receptov. Okrem typických gulášov z hovädzieho či z bravčového mäsa potešia aj menej tradičné recepty. Každý si nájde ten svoj, ktorý ho zaujme a ulahodí chúťkam. Pre tých, čo vyhľadávajú ľahšie jedlá sú určené kapitoly kuracích či rybacích gulášov. Nezabudli sme ani na tých, čo sa mäsku vyhýbajú kapitolou vegetariánskych gulášov.
  1. Kuchárske knihy

Varíme z diviny/Guláše

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 208
  • Rok vydania: 2016

Varíme z diviny/Guláše

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 208
  • Rok vydania: 2016

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Perfekt
  • ISBN: 9788080467425

Popis knihy

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Knihaje rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné, hoci naše prastaré mamy používali baranie mäso často. Pre kuchárov, ktorí sa neboja experimentovania sme do kuchárky zaradili aj zopár špecialít z pštrosieho mäsa. Druhá kniha obsahuje veľké množstvo gulášových receptov. Okrem typických gulášov z hovädzieho či z bravčového mäsa potešia aj menej tradičné recepty. Každý si nájde ten svoj, ktorý ho zaujme a ulahodí chúťkam. Pre tých, čo vyhľadávajú ľahšie jedlá sú určené kapitoly kuracích či rybacích gulášov. Nezabudli sme ani na tých, čo sa mäsku vyhýbajú kapitolou vegetariánskych gulášov.

Našli ste chybu?