Konzervovanie
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 192
- Rok vydania: 2011
Konzervovanie
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 192
- Rok vydania: 2011
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. Jedinečná fotogaléria ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty. Podrobný popis všetkých základných techník s fotografiami. KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania. ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.
Našli ste chybu?