Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Zemiaky
1x
Zemiaky Book: Zemiaky
3 stars - 1
Cena: 6,50 €
Tento titul nájdete v našej ponuke aj v kolekcii za skvelú cenu. Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne. Exkluzívne viazaná kuchárska kniha Zemiaky prináša tradičné aj nové recepty na každú príležitosť a ich spoločným znakom je rýchla a jednoduchá príprava. Postup pri varení sa vysvetľuje krok za krokom a pre názornosť sú zobrazené aj farebné fotografie.
  1. Kuchárske knihy

Zemiaky

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 256
  • Rok vydania: 2010

Zemiaky

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 256
  • Rok vydania: 2010

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

knihkupehviezdoslav

knihkupehviezdoslav (Stropkov) Stav: Nová knižka 6,50 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Slovart
  • ISBN: 9788080858292
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v kolekcii za skvelú cenu. Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne. Exkluzívne viazaná kuchárska kniha Zemiaky prináša tradičné aj nové recepty na každú príležitosť a ich spoločným znakom je rýchla a jednoduchá príprava. Postup pri varení sa vysvetľuje krok za krokom a pre názornosť sú zobrazené aj farebné fotografie.

Našli ste chybu?