101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 72
- Rok vydania: 1998
101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 72
- Rok vydania: 1998
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
Našli ste chybu?