Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 520
- Rok vydania: 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 520
- Rok vydania: 2004
Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.
Našli ste chybu?