Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Nové receptúry a technológia pokrmov
2x
Nové receptúry a technológia pokrmov Book: Nové receptúry a technológia pokrmov
4 stars - 2
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
  1. Kuchárske knihy

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 1270
  • Rok vydania: 2012

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 1270
  • Rok vydania: 2012

Na túto knihu čakajú momentálne 3 čitatelia

valalikova, peter.rosko, vidicom

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Nová Práca
  • ISBN: 9788089350445
  • Väzba: pevná

Popis knihy

II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Našli ste chybu?