Nové receptúry a technológia pokrmov
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 1270
- Rok vydania: 2012
Nové receptúry a technológia pokrmov
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 1270
- Rok vydania: 2012
Na túto knihu čakajú momentálne 3 čitatelia
valalikova, peter.rosko, vidicom
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Našli ste chybu?