Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Chuťovky
1x
Chuťovky Book: Chuťovky
4 stars - 1
Ďalšou knihou z edície Moderná kuchárka, v ktorej vyšla úspešná kniha receptov Cestoviny, je rovnako úžasná kniha Chuťovky. Chuťovky predstavujú neformálny, ľahký druh jedla, ktoré sa pripravuje veľmi rýchlo a jednoducho. Majú úžasný vzhľad, servírujú sa zvláštnym spôsobom, pričom dôraz sa kladie na jednoduchosť, farebnosť a chuť. Na prípravu sa vždy používajú čerstvé suroviny. Kapitoly v tejto knihe sú rozdelené podľa regiónov a kultúr – od španielskych tapas a meze z východného Stredomoria až po indické pečivo a štipľavé mexické a texaské pochúťky. Stránky sú plné farebných obrázkov, na okraji stránky vždy nájdete charakteristiku potravín, plodov mora, suši, omáčok, olív, ale aj kuchynského náradia a pomôcok. Pri náročnejších receptoch pomôžu farebné fotografie, zobrazujúce krok za krokom, ako pri príprave jedla postupovať. Okrem toho v knihe nájdete cenné rady a poznámky o zriedkavých prísadách.
  1. Kuchárske knihy

Chuťovky

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 304
  • Rok vydania: 2006

Chuťovky

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 304
  • Rok vydania: 2006

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Slovart
  • ISBN: 8080851883
  • Väzba: pevná s prebalom

Popis knihy

Ďalšou knihou z edície Moderná kuchárka, v ktorej vyšla úspešná kniha receptov Cestoviny, je rovnako úžasná kniha Chuťovky. Chuťovky predstavujú neformálny, ľahký druh jedla, ktoré sa pripravuje veľmi rýchlo a jednoducho. Majú úžasný vzhľad, servírujú sa zvláštnym spôsobom, pričom dôraz sa kladie na jednoduchosť, farebnosť a chuť. Na prípravu sa vždy používajú čerstvé suroviny. Kapitoly v tejto knihe sú rozdelené podľa regiónov a kultúr – od španielskych tapas a meze z východného Stredomoria až po indické pečivo a štipľavé mexické a texaské pochúťky. Stránky sú plné farebných obrázkov, na okraji stránky vždy nájdete charakteristiku potravín, plodov mora, suši, omáčok, olív, ale aj kuchynského náradia a pomôcok. Pri náročnejších receptoch pomôžu farebné fotografie, zobrazujúce krok za krokom, ako pri príprave jedla postupovať. Okrem toho v knihe nájdete cenné rady a poznámky o zriedkavých prísadách.

Našli ste chybu?