Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Česká a slovenská kuchárka
1x
Česká a slovenská kuchárka Book: Česká a slovenská kuchárka
3 stars - 1
Cena: Zadarmo
Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú podrobne opísané a sprevádza ich 340 názorných farebných fotografií, takže aj kuchár- začiatočník prípravu jedál hravo zvládne. Chcete se naučiť uvariť poctivú gulášovú polievku, upiecť zemiakové placky, naložiť utopencov, pripraviť kura na paprike, plnenú papriku, segedínsky guláš, kôprovú omáčku, halušky, rezance s makom, langoše, lievance, jablkovú štrúdľu alebo ovocné knedlíky? Príprava klasických českých a slovenských jedál nemusí byť len výsadou našich babičiek!
  1. Kuchárske knihy

Česká a slovenská kuchárka

Ivana Veruzabová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 116
  • Rok vydania: 2013

Česká a slovenská kuchárka

Ivana Veruzabová

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 116
  • Rok vydania: 2013

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

peter.rosko

Aktuálne túto knihu ponúkaju 3 čitatelia

peter.rosko, knihkupehviezdoslav, zuzanaspanova

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Svojtka&Co.
  • ISBN: 9788081076350
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú podrobne opísané a sprevádza ich 340 názorných farebných fotografií, takže aj kuchár- začiatočník prípravu jedál hravo zvládne. Chcete se naučiť uvariť poctivú gulášovú polievku, upiecť zemiakové placky, naložiť utopencov, pripraviť kura na paprike, plnenú papriku, segedínsky guláš, kôprovú omáčku, halušky, rezance s makom, langoše, lievance, jablkovú štrúdľu alebo ovocné knedlíky? Príprava klasických českých a slovenských jedál nemusí byť len výsadou našich babičiek!

Našli ste chybu?