Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Cooking with Chocolate EN
1x
Cooking with Chocolate EN Book: Cooking with Chocolate EN
4 stars - 1
This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step techniques: chocolate basics (tempering, ganaches, and pralines), candy fillings, decorations, doughs, creams and mousses, ice cream and sorbet, sauces, and bakers secrets (marbling, faultless cake, crusts, and beating egg whites).
  1. Knižky v cudzom jazyku

Cooking with Chocolate EN

Frédéric Bau , Clay McLachlan

Cooking with Chocolate EN

Frédéric Bau , Clay McLachlan

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Flammarion
  • ISBN: 9782080200815
  • Väzba: pevná

Popis knihy

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step techniques: chocolate basics (tempering, ganaches, and pralines), candy fillings, decorations, doughs, creams and mousses, ice cream and sorbet, sauces, and bakers secrets (marbling, faultless cake, crusts, and beating egg whites).

Našli ste chybu?