Pálenka... a jej výroba
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 75
- Rok vydania: 2002
Pálenka... a jej výroba
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 75
- Rok vydania: 2002
Na túto knihu čakajú momentálne 2 čitatelia
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu. Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvasu a na vhodnom technologickom zariadení. Z obsahu: SUROVINY K VÝROBE PÁLENKY Kôstkové ovocie Jadierkové ovocie Iné suroviny ZÁKLADY CHÉMIE PRI VÝROBE PÁLENIEK PRÍPRAVA KVASU Čistenie a dezinfekcia kvasiarne a kvasných nádob Plnenie a vyprázdňovanie kvasných nádob Príprava surovín ...
Našli ste chybu?