Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 280
- Rok vydania: 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Odborná literatúra
- Počet strán: 280
- Rok vydania: 2004
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov. Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.
Našli ste chybu?