Kuchárske knihy (5753 kníh v kategórii )
Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.
-
Fedor Malík TOP 60 slovenských vín
Kniha „TOP 60“ predstavuje a charakterizuje slovenské vína na ktoré je spoľahnutie, knižka zorientuje a poteší všetkých milovníkov slovenských vín. Nájdete tu prehľad vín od 21 slovenských výrobcov, veľkých, stredných aj malých, ktorí nosia víno v srdci. Okrem zoznamu a podrobnej charakteristiky vybraných vín aj s fotografiami, nájdete v knihe aj rozhovory s ocenenými slovenskými vinármi. Všetky texty sú v…
Detail -
Fedor Malík TOP 60 slovenkých vín 2015 / Slovak wines 14. Trunkfest 2015
Túto malú knižku môže čítať našinec i cudzinec. Opäť vám teda predstavujeme šesťdesiatku suchých a polosuchých slovenských vín, na ktoré je spoľahnutie. Ide o moky biele, ružové a červené tiché. Rodinu tichých vín sme však tentokrát obohatili aj o vína šumivé (extra dry, dry). Tie sú u nás čoraz populárnejšie a čoraz lepšie. Už to ni sú len bublinky od tradičných výrobcov, ale aj sekty od mnohých malých a stredných…
Detail -
Tokáne a ragú (51)
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi Temešvárske bravčové ragú s kôprovou ryžou a iné...
Detail -
Tofu receptár
Knižná publikácia je určená čitateľom, pre ktorých sa príprava chutných a zdravých jedál z tofu stala neoddeliteľnou súčasťou ich modernej kuchyne ako aj pre tých, ktorí zatiaľ len tušia, že zdravé jedlo môže byť aj chutné a majú záujem o skvelé recepty.
Detail -
Pavla Momčilová Tofu - zdravě bez cholesterolu CZ
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce spokojených rodin nám dává dobré vysvědčení.
Detail -
To nejlepší – Italská kuchyně CZ
Vneste do svého domova chuť Itálie díky třiceti klasickým pokrmům. Kniha zahrnuje rovněž návod na přípravu těsta na pizzu a těstoviny i rady k zaplnění spíže v italském stylu.
Detail -
To nejlepší – Brambory v moderní kuchyni CZ
Kniha předkládá návody na klasická jídla, jako je bramborová polévka s pórkem a plněné brambory, ale i svůdné výtvory kuchyní celého světa.
Detail -
To nejlepší z Pošli recept! CZ
53 vynikajících receptů Lahůdky z kuchyně čtenářů nejprodávanějšího časopisu o jídle.
Detail -
To nejlepší z Indie CZ
V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf. Naleznete také užitečné rady o tom, jak používat množství různých koření.
Detail -
To nejlepší na grilu CZ
Vychutnejte si jednoduše připravené pokrmy. Nabízíme vám více než 30 výborných receptů na pochoutky připravené na grilu. Vše je doplněno barevnými fotografiemi.
Detail -
To najlepšie zo smoothies (box)
V knihách nájdete viac ako 1000 receptov na každú príležitosť. Nechajte sa inšpirovať a urobte niečo pre svoje zdravie. Presvedčíte sa, že smoothies sa oplatí piť každý deň. Stačí pár minú a vitamínová bomba je na svete.
Detail -
To najlepšie z ruskej kuchyne
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá kuchyňa, tak i ruská prešla istým vývojom, ktorý zanechal na jej pokrmoch nezmazateľný vplyv a…
Detail -
Zdenka Horecká, Vladimír Horecký To najlepšie z múčnikov
To najlepšie z múčnikov je už v poradí druhou zbierkou receptov od úspešnej autorskej dvojice Zdenka Horecká a Vladimír Horecký, ktorá vychádza vo vydavateľstve Perfekt. Po kuchárskej knihe To najlepšie z mäsa určenej všetkým milovníkom klasických i exotických mäsových pokrmov, vám tentokrát ponúkame výber tých najchutnejších receptov na múčniky, ktoré pomôžu vyriešiť ustavičnú dilemu všetkých gazdiniek - čo…
Detail -
Zdenka Horecká, Vladimír Horecký To najlepšie z mäsa
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich kuchárska kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i…
Detail -
Hana Sedláčková To najlepšie z hydiny
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Detail -
Petr Novotný To najlepšie z Ham a mňam
Výber tých najlepších z originálnych a lákavých receptov Petra Novotného. Okrem receptov v knihe nájdete veselé postrehy a komentáre, vtipy, historky z nakrúcania.
Detail -
To najlepšie z domácej kuchyne
V tejto nevšednej kuchárskej knižke nájdete až 1800 víťazných receptov populárnej kulinárskej súťaže spoza rieky Moravy Recepty našej rodiny. Kuchárske umenie je tomu nášmu veľmi blízke a nepochybne obohatí jedálny lístok Vašej rodiny. Ponuka je naozaj bohatá: polievky, všetky druhy mäsa na rozličné spôsoby, vynikajúce prílohy, syrové, temiakové a zeleninové pochúťky, hubové špeciality, cestoviny a na záver aj…
Detail