Kuchárske knihy (5753 kníh v kategórii )
Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.
-
Ivan Drobný Kuchárska kniha našej mamy
Máte v knižnici množstvo exkluzívnych kuchárskych kníh z celého sveta, ale napriek tomu si najviac pochutíte na jedlách, ktoré vám pripravovala vaša mama? Ak áno, táto kuchárska kniha je určená práve vám. Nájdete v nej množstvo odskúšaných receptov, vychádzajúcich z tradičnej slovenskej kuchyne.
Detail -
Ivan Drobný Kuchárska kniha našej mamy
Pestrá a praktická kuchárska kniha je výnimočná tým, že neobsahuje recepty charakteristické pre určitý región, ale vznikla zozbieraním rodinných receptov jedného rodu. Mnohé z nich si ešte pamätajú kuchyne našich starých mám. Kniha ponúka inšpiráciu na prípravu chutných jedál na bežný deň, ale aj výnimočné chvíle. Nájdete v nej recepty na predjedlá, polievky, hlavné jedlá, šaláty, omáčky či prílohy, a nechýbajú ani…
Detail -
Zdenka Horecká, Vladimír Horecký Kuchárska kniha na víkend
Kuchárska kniha na víkend poteší všetkých, ktorí radi trávia voľné chvíle na chate, chalupe alebo v záhrade. Je to miesto rodinných stretnutí či posedení s priateľmi, ku ktorým často patrí aj príprava dobrého jedla. Chaty, chalupy, ale aj záhradné domčeky sú už v súčasnosti vybavené tak, že sa využívajú celoročne, preto autori zaradili do knihy nielen jedlá typické pre letnú sezónu, ale aj také, ktoré sa dajú…
Detail -
Eva Paulovičová Kuchárska kniha diét
Kuchárska kniha veľmi skúsenej a kvalifikovanej autorky, ktorej vyšlo vyše 40 výživárskych kníh u nás a v zahraničí. Je určená pre všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a pritom veľmi pestro. Publikácia obsahuje aj recepty pri rôznych diétach.
Detail -
Kristína Nemčková Kuchárska kniha #UPGRADE - Kristína Nemčková
O knihe: - unikátny koncept kuchárskej knihy #UPGRADE - kniha plná tradičných česko-slovenských receptov vrátane ich inovácií, čiže upgrade-ov...
Detail -
Lucia Jesenská-Horecká Kuchárska kniha
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.
Detail -
Lucia Jesenská-Horecká Kuchárska kniha CZ
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, ktoré vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou.
Detail -
Marián Filo, Peter Ďurčo, Martin Korbelič, Branislav Križan, Vojtech Artz Kuchárska elita - Slow Food
Slow Food je opakom Fast Foodu. Je nielen spôsobom stravovania, ale aj životným štýlom, filozofiou pohody a pôžitku z jedla pripraveného z miestnych surovín. Kniha je pozvánkou šéfkuchárov najlepších slovenských reštaurácií do sveta známej a predsa inej slovenskej kuchyne - trendovej, odľahčenej, s moderným stylingom. Nevšedné spracovanie všedných surovín vám otvorí oči a vpustí do vašej kuchyne kreativitu i radosť…
Detail -
Kuchárska elita - Menu
16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu. Recepty našich kuchárskych celebrít, ako sú šéf Jaroslav Žídek, Vojto Artz či dokonca Michelinovou hviezdou ovenčený Pavel Pospíšil, sú skvelou inšpiráciou pre profesionálov aj nadšených gurmánov…
Detail