Kuchárske knihy (1864 ponúkaných kníh )
Talianska kuchyňa, čínske jedlá alebo iné chuťovky. Máme v ponuke knižky, ktoré ti svojimi receptami spravia „nebíčko v papuľke“.
-
Thomas Kamenar Fajnšmeker
Obľúbený moderátor Thomas Kamenar sa v televízii JOJ predstavil aj ako skvelý kuchár a znalec jedla. Vo svojej kuchársko-cestovateľskej šou ukázal, že výborne ovláda kuchyňu dvoch krajín, s ktorými je spätý: slovenskú a rakúsku. Recepty zaujmú začiatočníkov i ostrieľané gazdinky, ktoré spoznajú Thomasove triky a zlepšováky v kuchyni.
Zadarmo -
Anna Brenn Horová Smoothies a ovocné šťavy
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej...
Kúpiť za 14,50 € -
Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau Kváskovanie 3
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás...
Kúpiť za 16 € -
Jana Horecká Špeciality slovenskej kuchyne
Kniha obsahuje množstvo vynikajúcich receptov, doplnených o farebnú prílohu s celostranovými fotografiami jedál.
Kúpiť za 3 € -
Jozef Ďurík Domáci údenár
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Kúpiť za 2,50 € -
Jozef Ďurík Domáci údenár
Radca pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. 1. vydanie.
Kúpiť za 3 € -
Jaroslav Balaštík Konzervovanie v domácnosti
Prístupnou formou obohacuje literatúru z oblasti konzervovania a uchovávania potravín.
Kúpiť za 5 € -
Ladislav Nodl Veľká domáca kuchárka 2
V knihe Veľká domáca kuchárka 2 sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre európske krajiny, recepty vhodné na každodenné varenie i na slávnostné príležitosti, nápady na využitie známych surovín i recepty s menej bežnými ingredienciami. Objavíte v nej jedlá, ktoré vám možno budú pripadať zvláštne, až exotické, ale aj jedlá zo vzdialených krajín s chuťou, ktorá je vám blízka. Vyberať si môžete z takmer 2 000…
Kúpiť za 10 € -
Vladimír Hronský Sprievodca vínami Slovenska
Aj vy sa prestávate orientovať v obrovskom množstve ponúkaných slovenských vín a strácate prehľad? Chceli by ste tie najlepšie a medailami oceňované vína ochutnať? Tento sprievodca je pre vás tá najužitočnejšia navigácia v slovenskom mori vína. Je nevyhnutnou pomôckou pri spoznávaní rozmanitých odrôd hrozna a chutí vína. Zostavil ho známy slovenský enológ a someliér Vladimír Hronský. V úvodných kapitolách…
Zadarmo -
Eric Treuille, Birgit Erath Veľká kniha o grilovaní
Všetko o príprave grilovaných jedál v kuchyni a záhrade. - Skvelé hostiny z grilovaných pokrmov doma aj pod šírym nebom. - Grilujeme mäso, hydinu, ryby, plody mora a zeleninu. - Takmer 200 receptov medzinárodnej kuchyne. - Bohatý výber korenia, omáčok, marinád a príloh. - Zeleninové, cestovinové aj zapekané šaláty ku grilovaným pokrmom. - Všetko o griloch, grilovacom náradí a pomôckach. - Skúsenosti a triky…
Kúpiť za 9 € -
Nigella Lawson Hostina - každé jedlo je sviatok
Jedlo je neoddeliteľnou súčasťou osláv, ktoré zohrávajú v našom živote dôležitú úlohu. Hostina nie je len o tom, čo budeme variť a jesť počas významných sviatkov alebo pri špeciálnych príležitostiach, ale predovšetkým o tom, že jedlom oslavujeme niečo, na čom nám záleží, niečo, čím oslavujeme sám život. Táto kniha je o rodinách a o jedle, o náboženských sviatkoch a súkromných oslavách, o tom, ako oslavujeme…
Zadarmo -
Martin Pyco Rausch Moje jedlo
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal. A teraz vydáva knihu plnú vlastných bezmäsitých receptov, obohatenú o tradičné jedlá medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sám uvaril, fotografoval a osobne komentuje vo svojej debutovej publikácii…
Zadarmo -
Nigella Lawson Vánoce s Nigellou CZ
Slavná britská „bohyně domácího vaření“ nám tentokrát předvede, jak prožít Vánoce v klidu a bez stresu u opulentní tabule, co si například připravit předem, aby nás nezaskočili nečekaní hosté během nejkrásnějších svátků roku, nebo jak si pospat a dát si vánoční brunch. Na úvod namíchá několik originálních nápojů a pak se pustí s nadšením do vaření polévek, omáček, štědrovečerní hostiny nebo do pečení sladkých…
Zadarmo