Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Zlaté pravidlá stravovania
1x
Zlaté pravidlá stravovania Book: Zlaté pravidlá stravovania
3 stars - 1
Cena: 8,00 €
Kniha vznikla na základe dopytov čitateľov predošlej knihy Šlabikár zdravia. Ide o voľné pokračovanie zamerané na zdravú výživu. Od detstva si vytvárame základné stravovacie návyky bez toho, aby sme o nich rozhodovali. Automaticky ich preberáme od našich rodičov, blízkeho okolia a spoločnosti. Keď sa začíname viac zaujímať o kvalitu a zloženie našej stravy,stretávame sa s množstvom diéta protichodných názorov na zdravú výživu. Viete o tom, že výrobcovia potravína predajcovia sa najviac podieľajú na vzdelávaní ľudí v oblasti výživy? Chcem tým naznačiť, že vzdelávanie ohľadom zdravej výživy je zmanipulované. Naša nevedomosť pri výbere a spôsobeprípravy stravy nám spôsobuje čoraz vážnejšie zdravotné problémy. Zlaté pravidlá stravovaniatvoria ucelený systém stravovacích návykov zameraných na dosiahnutiea udržiavanie zdravia, energie a vitality. Zlaté pravidlá vychádzajú zo systému zdravia, ktorý je dôkladne rozobratý v Šlabikári zdravia. Kniha je rozdelená do dvoch častí. V prvej sa dozviete najdôležitejšie informácie o tom, aký ste metabolický typ,o hlavných druhoch potravín a ich zložení, o správnychkombináciách potravín, o biologických stravovacích cykloch, o energii na trávenie jedál a o najvhodnejšom pomere surovej a varenej stravy a spôsobe ich prípravy. V druhej časti je daný dôraz na systém a technológiu prípravy zdravých jedál. Je tu predstavených vyše 165 návrhov konkrétnych receptov. Súrozdelené podľa hlavných druhov jedál a tiež podľa použitých druhov potravín. Podľa nich si môžete pripravovaťchutné a zdravé jedlá prispôsobené špeciálne pre váš metabolický typ. Recepty sú navrhované tak, aby ste si mohli do nich pridávať tie suroviny, ktoré vám najviac chutia a vyhovujú. Každý človek by mal mať vlastný jedálny lístok a svoju diétu. Po prečítaní knihy pochopíte čo, prečo, kedy a ako máte jesť, aby ste boli zdraví a plní energie.
  1. Kuchárske knihy

Zlaté pravidlá stravovania

Ján Zbojek

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 155
  • Rok vydania: 2017

Zlaté pravidlá stravovania

Ján Zbojek

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 155
  • Rok vydania: 2017

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

tapeja11

tapeja11 Stav: Nová knižka 8,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Paco Fin
  • ISBN: 9788081290763
  • Väzba: brožovaná väzba

Popis knihy

Kniha vznikla na základe dopytov čitateľov predošlej knihy Šlabikár zdravia. Ide o voľné pokračovanie zamerané na zdravú výživu. Od detstva si vytvárame základné stravovacie návyky bez toho, aby sme o nich rozhodovali. Automaticky ich preberáme od našich rodičov, blízkeho okolia a spoločnosti. Keď sa začíname viac zaujímať o kvalitu a zloženie našej stravy,stretávame sa s množstvom diéta protichodných názorov na zdravú výživu. Viete o tom, že výrobcovia potravína predajcovia sa najviac podieľajú na vzdelávaní ľudí v oblasti výživy? Chcem tým naznačiť, že vzdelávanie ohľadom zdravej výživy je zmanipulované. Naša nevedomosť pri výbere a spôsobeprípravy stravy nám spôsobuje čoraz vážnejšie zdravotné problémy. Zlaté pravidlá stravovaniatvoria ucelený systém stravovacích návykov zameraných na dosiahnutiea udržiavanie zdravia, energie a vitality. Zlaté pravidlá vychádzajú zo systému zdravia, ktorý je dôkladne rozobratý v Šlabikári zdravia. Kniha je rozdelená do dvoch častí. V prvej sa dozviete najdôležitejšie informácie o tom, aký ste metabolický typ,o hlavných druhoch potravín a ich zložení, o správnychkombináciách potravín, o biologických stravovacích cykloch, o energii na trávenie jedál a o najvhodnejšom pomere surovej a varenej stravy a spôsobe ich prípravy. V druhej časti je daný dôraz na systém a technológiu prípravy zdravých jedál. Je tu predstavených vyše 165 návrhov konkrétnych receptov. Súrozdelené podľa hlavných druhov jedál a tiež podľa použitých druhov potravín. Podľa nich si môžete pripravovaťchutné a zdravé jedlá prispôsobené špeciálne pre váš metabolický typ. Recepty sú navrhované tak, aby ste si mohli do nich pridávať tie suroviny, ktoré vám najviac chutia a vyhovujú. Každý človek by mal mať vlastný jedálny lístok a svoju diétu. Po prečítaní knihy pochopíte čo, prečo, kedy a ako máte jesť, aby ste boli zdraví a plní energie.

Našli ste chybu?