(Za)chráňte svoje črevo / Protiprdkavá kuchárska kniha
1x
(Za)chráňte svoje črevo / Protiprdkavá kuchárska kniha Book: (Za)chráňte svoje črevo / Protiprdkavá kuchárska kniha
3 stars - 1
Zachráňte svoje črevo a Protiprdkavá kuchárska kniha – špeciálne limitované vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť? To všetko vysvetľuje a pomáha riešiť nová kniha dr. Igora Bukovského a jeho kolegýň z AKV. Tvoria ju dokonca dve knihy v jednej – špeciálne limitované vydanie! Teória a prax v jednom obale. Teória = informácie, prípady a rady z AKV. Prax = kuchárska kniha s 80 receptami!V prvej časti „Zachráňte svoje črevo!“ sa dozviete o svojom tráviacom systéme aj veci, ktoré ste celkom určite ani netušili:Črevný nervový systém: Prečo vám „zostane jedlo v žalúdku“ a čo s tým? Ako pomáha melatonín pri liečbe tráviacich problémov? Prečo úzkosť a panická porucha pochádza z čreva a čo s tým?Hlad: Prečo potrebujeme hlad a „škŕkanie v žalúdku“? Ako neustále jedenie v kuse poškodí trávenie, imunitu a celé zdravie?Črevná mikrobiota: Nový vesmír nášho vesmíru! Kto to je a čo urobil „Rytier s vaginálnym tampónom“? Prečo vzniká dojčenská kolika a ako ju riešiť? Odkiaľ zobrať nevyhnutnú maslovú kyselinu? Pomáha alkohol baktériam? Ktoré baktérie dajú vašim kostiam viac vápnika? „Nevyspaté baktérie“ = problém celého človeka!Mozog a črevo spolu stále hovoria: Prečo, ako a o čom? Aký to má vplyv na trávenie, imunitu, mentálnu výkonnosť a psychické zdravie? Choroby čreva sú „infekčné“ aj pre mozog!Reflux: Nový uhol pohľadu vás prekvapí! Lieky „proti kyseline“ nie sú lentilky – dlhodobé užívanie škodí viac, ako sme vôbec tušili!Helicobacter: Dá sa to zvládnuť aj bez antibiotík?SIBO: Infekcia čreva, o ktorej sme donedávna netušili – iba ďalšia moderná diagnóza alebo skutočne kritický stav našej civilizácie? Antibiotiká nie sú trvalé riešenie! Podrobný protokol AKV na riešenie SIBO.Syndróm presakujúceho čreva: Príčina potravinových senzitivít, alergií, porúch imunity a chronického zápalu, ktorý všetko ničí! Špeciálny protokol AKV na hojenie čreva.Nafukovanie: Spoznajte svoj typ problému – a vyriešte ho s nami.Zápcha: Môže rozvrátiť celé zdravie a imunitu. Prečo sú laxatíva nebezpečné? Ako riešiť aj tie najzložitejšie stavy?Syndróm dráždivého/dysfunkčného hrubého čreva: Ste prevažne hnačkový, zápchový alebo zmiešaný typ? Ponúkame vám najlepší spôsob liečby = FODMAP koncept! Táto kapitola všetko vysvetlí a v knihe nájdete aj praktickú pomoc – až 80 receptov s nízkym obsahom problémových FODMAP sacharidov.Rakovina hrubého čreva a konečníka: Ako sa pripraviť na liečbu a ako zvýšiť svoje šance na vyliečenie?V druhej časti „Protiprdkavá kuchárska kniha“ nájdete:až 80 nízko-FODMAP-ových receptov, ktoré pripravili a dôkladne odskúšali spoluautorky Ivana Mesárošová, MSc a Mgr. Petra Gálisová – toto je prvá slovenská Low-FODMAP kuchárska kniha!recepty na raňajky, polievky, šaláty, hlavné jedlá, dressingy, omáčky, nátierky a dezerty, ktoré sú nielen zdravé a chutné, ale hlavne pomáhajú riešiť syndróm dráždivého čreva (= nafukovanie, bolesti, kŕče, hnačkové a zápchové stavy)FODMAP koncept je vo svete naujznávanejší a najlepšie preskúmaný prístup k liečbe syndrómu dráždivého hrubého čreva a inch porúch tráveniavšetky jedlá vás inšpirujú svojou farebnou fotografiourecepty používajú bežne dostupné surovinyväčšinu jedál si pripravíte do 25 minútpomedzi recepty nájdete množstvo ďalších zaujímavých informácií o potravinách, baktériach, tráviacich poruchách a diagnózach! „Sme krehkí, sme zraniteľní na toľkých miestach a v toľkých okamihoch života. Keď človek pochopí tieto základné informácie a uvidí aký zázrak sa skrýva za fungovaním jeho tráviaceho systému a črevného nervového systému, neverím, že s nimi bude zaochádzať tak zle ako doteraz.“ – dr. Igor Bukovský „Pôžitok zo sústavného jedla a sústavného trávenia sa zvyčajne končí sústavnými problémami s jedlom a trávením.“ – dr. Igor Bukovský Táto kniha vás prekvapí, poučí, zabaví a nasmeruje k lepšiemu tráveniu, imunite a zdraviu. Pozrite si prednášku Dr. Bukovského „Poruchy trávenia“ a zistíte, že vie, o čom hovorí.
  1. Odborná literatúra

(Za)chráňte svoje črevo / Protiprdkavá kuchárska kniha

Ivana Mesárošová , Petra Gálisová , Igor Bukovský

(Za)chráňte svoje črevo / Protiprdkavá kuchárska kniha

Ivana Mesárošová , Petra Gálisová , Igor Bukovský

Na túto knihu čaká momentálne 12 čitateľov

dudasik1, ankaoravikova, tonqqa_002, ksajterova, adrianabalajova, veveveri12, lenkanadova88, zuzanaspanova, fedorisinovas, tinavalachova, melocotonero.mia, lenkadusickova

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na martinus.sk | bux.sk | pantarhei.sk

Chcem predať túto knihu.

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke.

Doplnkové info:

  • Vydavateľstvo: Nezname
  • ISBN: 9788089719044
  • Väzba: špirálová väzba

Popis knihy:

Zachráňte svoje črevo a Protiprdkavá kuchárska kniha – špeciálne limitované vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť? To všetko vysvetľuje a pomáha riešiť nová kniha dr. Igora Bukovského a jeho kolegýň z AKV. Tvoria ju dokonca dve knihy v jednej – špeciálne limitované vydanie! Teória a prax v jednom obale. Teória = informácie, prípady a rady z AKV. Prax = kuchárska kniha s 80 receptami!V prvej časti „Zachráňte svoje črevo!“ sa dozviete o svojom tráviacom systéme aj veci, ktoré ste celkom určite ani netušili:Črevný nervový systém: Prečo vám „zostane jedlo v žalúdku“ a čo s tým? Ako pomáha melatonín pri liečbe tráviacich problémov? Prečo úzkosť a panická porucha pochádza z čreva a čo s tým?Hlad: Prečo potrebujeme hlad a „škŕkanie v žalúdku“? Ako neustále jedenie v kuse poškodí trávenie, imunitu a celé zdravie?Črevná mikrobiota: Nový vesmír nášho vesmíru! Kto to je a čo urobil „Rytier s vaginálnym tampónom“? Prečo vzniká dojčenská kolika a ako ju riešiť? Odkiaľ zobrať nevyhnutnú maslovú kyselinu? Pomáha alkohol baktériam? Ktoré baktérie dajú vašim kostiam viac vápnika? „Nevyspaté baktérie“ = problém celého človeka!Mozog a črevo spolu stále hovoria: Prečo, ako a o čom? Aký to má vplyv na trávenie, imunitu, mentálnu výkonnosť a psychické zdravie? Choroby čreva sú „infekčné“ aj pre mozog!Reflux: Nový uhol pohľadu vás prekvapí! Lieky „proti kyseline“ nie sú lentilky – dlhodobé užívanie škodí viac, ako sme vôbec tušili!Helicobacter: Dá sa to zvládnuť aj bez antibiotík?SIBO: Infekcia čreva, o ktorej sme donedávna netušili – iba ďalšia moderná diagnóza alebo skutočne kritický stav našej civilizácie? Antibiotiká nie sú trvalé riešenie! Podrobný protokol AKV na riešenie SIBO.Syndróm presakujúceho čreva: Príčina potravinových senzitivít, alergií, porúch imunity a chronického zápalu, ktorý všetko ničí! Špeciálny protokol AKV na hojenie čreva.Nafukovanie: Spoznajte svoj typ problému – a vyriešte ho s nami.Zápcha: Môže rozvrátiť celé zdravie a imunitu. Prečo sú laxatíva nebezpečné? Ako riešiť aj tie najzložitejšie stavy?Syndróm dráždivého/dysfunkčného hrubého čreva: Ste prevažne hnačkový, zápchový alebo zmiešaný typ? Ponúkame vám najlepší spôsob liečby = FODMAP koncept! Táto kapitola všetko vysvetlí a v knihe nájdete aj praktickú pomoc – až 80 receptov s nízkym obsahom problémových FODMAP sacharidov.Rakovina hrubého čreva a konečníka: Ako sa pripraviť na liečbu a ako zvýšiť svoje šance na vyliečenie?V druhej časti „Protiprdkavá kuchárska kniha“ nájdete:až 80 nízko-FODMAP-ových receptov, ktoré pripravili a dôkladne odskúšali spoluautorky Ivana Mesárošová, MSc a Mgr. Petra Gálisová – toto je prvá slovenská Low-FODMAP kuchárska kniha!recepty na raňajky, polievky, šaláty, hlavné jedlá, dressingy, omáčky, nátierky a dezerty, ktoré sú nielen zdravé a chutné, ale hlavne pomáhajú riešiť syndróm dráždivého čreva (= nafukovanie, bolesti, kŕče, hnačkové a zápchové stavy)FODMAP koncept je vo svete naujznávanejší a najlepšie preskúmaný prístup k liečbe syndrómu dráždivého hrubého čreva a inch porúch tráveniavšetky jedlá vás inšpirujú svojou farebnou fotografiourecepty používajú bežne dostupné surovinyväčšinu jedál si pripravíte do 25 minútpomedzi recepty nájdete množstvo ďalších zaujímavých informácií o potravinách, baktériach, tráviacich poruchách a diagnózach! „Sme krehkí, sme zraniteľní na toľkých miestach a v toľkých okamihoch života. Keď človek pochopí tieto základné informácie a uvidí aký zázrak sa skrýva za fungovaním jeho tráviaceho systému a črevného nervového systému, neverím, že s nimi bude zaochádzať tak zle ako doteraz.“ – dr. Igor Bukovský „Pôžitok zo sústavného jedla a sústavného trávenia sa zvyčajne končí sústavnými problémami s jedlom a trávením.“ – dr. Igor Bukovský Táto kniha vás prekvapí, poučí, zabaví a nasmeruje k lepšiemu tráveniu, imunite a zdraviu. Pozrite si prednášku Dr. Bukovského „Poruchy trávenia“ a zistíte, že vie, o čom hovorí.

Našli ste chybu?