Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Výživa ako zbraň proti rakovine
1x
Výživa ako zbraň proti rakovine Book: Výživa ako zbraň proti rakovine
4 stars - 1
Kniha prvýkrát vyšla na jeseň v roku 2005 v Kanade vo francúzskom jazyku. Dodnes bola preložená do 12 jazykov, v niektorých vyšla už v treťom vydaní. Autori - Richard Béliveau a Denis Gingras - sú poprední vedeckí pracovníci v oblasti onkológie na Quebeckej Univerzite v Montreali, výskumne sa zaoberajú vplyvom potravín a stravovania na vznik a vývoj nádorov. Výsledky dlhoročného výskumu sa touto knihou snažili priblížiť všetkým, ktorí si uvedomujú riziko a závažnosť rakoviny - zdravým, chorým a vyliečeným. Jazyk knihy je zrozumiteľný i neodborníkom, text je funkčne doplnený tabuľkami, grafmi a obrázkami. Čitateľ získa exaktne overené poznatky o chorobe a možnostiach jej liečby, čo ho určite bude motivovať k zmene stravovacích návykov. Po prečítaní knihy bude vedieť ako, ale najmä prečo tak má urobiť. Slovenský preklad: MUDr. Janka Zálešáková, Prof. RNDr. Jozef Čársky, CSc. Korektúra prekladu: PhDr. Toska Mistríková Korektúra slovenského jazyka: Prom. ped. Erika Mistríková
  1. Odborná literatúra

Výživa ako zbraň proti rakovine

Richard Béliveau , Denis Gingras

Výživa ako zbraň proti rakovine

Richard Béliveau , Denis Gingras

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Balneotherma
  • ISBN: 8096991112
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Kniha prvýkrát vyšla na jeseň v roku 2005 v Kanade vo francúzskom jazyku. Dodnes bola preložená do 12 jazykov, v niektorých vyšla už v treťom vydaní. Autori - Richard Béliveau a Denis Gingras - sú poprední vedeckí pracovníci v oblasti onkológie na Quebeckej Univerzite v Montreali, výskumne sa zaoberajú vplyvom potravín a stravovania na vznik a vývoj nádorov. Výsledky dlhoročného výskumu sa touto knihou snažili priblížiť všetkým, ktorí si uvedomujú riziko a závažnosť rakoviny - zdravým, chorým a vyliečeným. Jazyk knihy je zrozumiteľný i neodborníkom, text je funkčne doplnený tabuľkami, grafmi a obrázkami. Čitateľ získa exaktne overené poznatky o chorobe a možnostiach jej liečby, čo ho určite bude motivovať k zmene stravovacích návykov. Po prečítaní knihy bude vedieť ako, ale najmä prečo tak má urobiť. Slovenský preklad: MUDr. Janka Zálešáková, Prof. RNDr. Jozef Čársky, CSc. Korektúra prekladu: PhDr. Toska Mistríková Korektúra slovenského jazyka: Prom. ped. Erika Mistríková

Našli ste chybu?