Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Vysoká škola varenia
2x
Vysoká škola varenia Book: Vysoká škola varenia
3 stars - 2
Cena: 9,00 €
Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú! TOVAROZNALECTVO Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé? POLIEVKY, PREDJEDLÁ Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia! RYBY, HYDINA, MÄSO Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované. ŠALÁTY, DEZERTY Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.
  1. Kuchárske knihy

Vysoká škola varenia

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 400
  • Rok vydania: 2003

Vysoká škola varenia

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 400
  • Rok vydania: 2003

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia

alexandermolnar, alexandermolnar

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 8055106169
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú! TOVAROZNALECTVO Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé? POLIEVKY, PREDJEDLÁ Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia! RYBY, HYDINA, MÄSO Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované. ŠALÁTY, DEZERTY Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.

Našli ste chybu?