Vysoká škola varenia
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 400
- Rok vydania: 2003
Vysoká škola varenia
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 400
- Rok vydania: 2003
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia
alexandermolnar, alexandermolnar
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú! TOVAROZNALECTVO Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé? POLIEVKY, PREDJEDLÁ Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia! RYBY, HYDINA, MÄSO Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované. ŠALÁTY, DEZERTY Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.
Našli ste chybu?