Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Vidiecka kuchárka
1x
Vidiecka kuchárka Book: Vidiecka kuchárka
4 stars - 1
Kniha Vidiecka kuchárka obsahuje takmer 3 000 receptov pochádzajúcich zo súťaže Recepty našej rodiny. Ich hlavnou témou je kuchyňa vidieka, preto v nej nájdete recepty na rozmanité jedlá vznikajúce z dostupných surovín, z ktorých varili naši starí a prastarí rodičia. V ponuke receptov objavíte tipy na prípravu: - rýb – vyprážaných, pečených, údených, marinovaných, - rozličných druhov mäsa – kuracieho, hovädzieho, bravčového, jahňacieho či baranieho, - všetkých druhov zeleniny a ovocia v tradičných kombináciách a úpravách, - chutných a rýchlych múčnikov, krémov, drobného sladkého a slaného pečiva, - štiav, limonád, sirupov a čajov, - liečivých odvarov, punčov, likérov, ovocných vín atď. Osobitnú kapitolu tvoria rady, ako využiť liečivé účinky plodín z vlastnej záhradky alebo z lesa - všetky druhy ovocia a zeleniny - na rôzne bolesti či choroby.
  1. Kuchárske knihy

Vidiecka kuchárka

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 380
  • Rok vydania: 2011

Vidiecka kuchárka

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 380
  • Rok vydania: 2011

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Kniha Vidiecka kuchárka obsahuje takmer 3 000 receptov pochádzajúcich zo súťaže Recepty našej rodiny. Ich hlavnou témou je kuchyňa vidieka, preto v nej nájdete recepty na rozmanité jedlá vznikajúce z dostupných surovín, z ktorých varili naši starí a prastarí rodičia. V ponuke receptov objavíte tipy na prípravu: - rýb – vyprážaných, pečených, údených, marinovaných, - rozličných druhov mäsa – kuracieho, hovädzieho, bravčového, jahňacieho či baranieho, - všetkých druhov zeleniny a ovocia v tradičných kombináciách a úpravách, - chutných a rýchlych múčnikov, krémov, drobného sladkého a slaného pečiva, - štiav, limonád, sirupov a čajov, - liečivých odvarov, punčov, likérov, ovocných vín atď. Osobitnú kapitolu tvoria rady, ako využiť liečivé účinky plodín z vlastnej záhradky alebo z lesa - všetky druhy ovocia a zeleniny - na rôzne bolesti či choroby.

Našli ste chybu?