To najlepšie z mäsa
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 136
- Rok vydania: 2010
To najlepšie z mäsa
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 136
- Rok vydania: 2010
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne túto knihu ponúkaju 4 čitatelia
mhud, janasimekova09, petergazo, lucia12
Chcem tiež predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich kuchárska kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov.
Našli ste chybu?