Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Technológia 3 (učebný odbor cukrár)
1x
Technológia 3 (učebný odbor cukrár) Book: Technológia 3 (učebný odbor cukrár)
4 stars - 1
Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika. Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.
  1. Slovníky a učebnice

Technológia 3 (učebný odbor cukrár)

Gabriela Sládečková

Technológia 3 (učebný odbor cukrár)

Gabriela Sládečková

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

alexandra0vargova

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

Popis knihy

Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika. Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.

Našli ste chybu?