Tajomstvo omáčok
1x
Tajomstvo omáčok Book: Tajomstvo omáčok
4 stars - 1
Cena: 4,00 €
   Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.
  1. Kuchárske knihy

Tajomstvo omáčok

Alfons Schuhbeck

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 120
  • Rok vydania: 2002

Tajomstvo omáčok

Alfons Schuhbeck

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 120
  • Rok vydania: 2002

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúka 1 čitateľ

mpohorelska (Banská Bystrica 4) Stav: Prečítaná knižka 4,00 € Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu.

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke.

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Ikar
  • ISBN: 8055102422
  • Väzba: pevná

Popis knihy

   Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.

Našli ste chybu?