Tajomstvo omáčok
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 120
- Rok vydania: 2002
Tajomstvo omáčok
- Jazyk: slovenský
- Žáner: Kuchárske knihy
- Počet strán: 120
- Rok vydania: 2002
Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?
Aktuálne nikto neponúka túto knihu.
Chcem predať túto knihu
Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke
Popis knihy
Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.
Našli ste chybu?