Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach
1x
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach Book: Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach
3 stars - 1
Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.
  1. Odborná literatúra

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach

Ján Ondrejka

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach

Ján Ondrejka

Na túto knihu čaká momentálne 1 čitateľ

zilap

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Epos
  • ISBN: 9788080575687
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

Našli ste chybu?