Poklady tradičnej slovenskej kuchyne
1x
Poklady tradičnej slovenskej kuchyne Book: Poklady tradičnej slovenskej kuchyne
3 stars - 1
Cena: 7,00 €
Slovensko oplýva nielen prírodnými krásami, ale tiež rozmanitými chuťami a vôňami jedál, ktoré sa tu varia a pečú po celé generácie. V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete vďaka autorovej obetavej zberateľskej záľube veľké množstvo receptov našich prastarých mám a babičiek. Každodenné jedlo pripravovali zo zeleniny a múky, no vyznali sa aj v mäse a rybách, na ktorých si pochutili vo sviatočné dni. Čipetková polievka, Brmbel, Kalkíš, Gerhene, Šmirkas... Také čosi nepoznáte? Možno sa vám zapáčia a budú obľúbenou súčasťou vášho jedálneho lístka, spolu s pečenou husou a lokšami, bryndzovými haluškami alebo plnenými pirohmi, ktoré sa rokmi stali typickými regionálnymi špecialitami. K dobrému domácemujedlu patrí aj kúsok koláča a pohárik kvalitného vína či pálenky na prípitok. Už sa vám zbiehajú slinky v ústach? Potom je najvyšší čas, aby ste vyskúšali niečo z pokladov slovenskej tradičnej kuchyne. Dobrú chuť!
  1. Kuchárske knihy

Poklady tradičnej slovenskej kuchyne

Vojtech Majling

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 264
  • Rok vydania: 2015

Poklady tradičnej slovenskej kuchyne

Vojtech Majling

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 264
  • Rok vydania: 2015

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne túto knihu ponúkaju 2 čitatelia

Pridať do košíka
Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem tiež predať túto knihu.

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke.

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: Príroda
  • ISBN: 9788007024397
  • Väzba: pevná

Popis knihy

Slovensko oplýva nielen prírodnými krásami, ale tiež rozmanitými chuťami a vôňami jedál, ktoré sa tu varia a pečú po celé generácie. V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete vďaka autorovej obetavej zberateľskej záľube veľké množstvo receptov našich prastarých mám a babičiek. Každodenné jedlo pripravovali zo zeleniny a múky, no vyznali sa aj v mäse a rybách, na ktorých si pochutili vo sviatočné dni. Čipetková polievka, Brmbel, Kalkíš, Gerhene, Šmirkas... Také čosi nepoznáte? Možno sa vám zapáčia a budú obľúbenou súčasťou vášho jedálneho lístka, spolu s pečenou husou a lokšami, bryndzovými haluškami alebo plnenými pirohmi, ktoré sa rokmi stali typickými regionálnymi špecialitami. K dobrému domácemujedlu patrí aj kúsok koláča a pohárik kvalitného vína či pálenky na prípitok. Už sa vám zbiehajú slinky v ústach? Potom je najvyšší čas, aby ste vyskúšali niečo z pokladov slovenskej tradičnej kuchyne. Dobrú chuť!

Našli ste chybu?