Podporiť čarovnú poličku je možné prostredníctvom zobrazovania reklám. Zvážte prosím možnosť vypnutia adblocku a pomôžte nám prevádzkovať túto službu aj naďalej.
Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a vopred vám ďakujeme za prejavenú ochotu.
Pálenka... a jej výroba
1x
Pálenka... a jej výroba Book: Pálenka... a jej výroba
4 stars - 1
Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu. Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvasu a na vhodnom technologickom zariadení. Z obsahu: SUROVINY K VÝROBE PÁLENKY Kôstkové ovocie Jadierkové ovocie Iné suroviny ZÁKLADY CHÉMIE PRI VÝROBE PÁLENIEK PRÍPRAVA KVASU Čistenie a dezinfekcia kvasiarne a kvasných nádob Plnenie a vyprázdňovanie kvasných nádob Príprava surovín ...
  1. Kuchárske knihy

Pálenka... a jej výroba

Mikuláš Rosol

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 75
  • Rok vydania: 2002

Pálenka... a jej výroba

Mikuláš Rosol

  • Jazyk: slovenský
  • Žáner: Kuchárske knihy
  • Počet strán: 75
  • Rok vydania: 2002

Na túto knihu čakajú momentálne 2 čitatelia

darinakopcova33, peter.rosko

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke

Doplnkové info

  • Vydavateľstvo: IPA
  • ISBN: 8088773091
  • Väzba: brožovaná

Popis knihy

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu. Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvasu a na vhodnom technologickom zariadení. Z obsahu: SUROVINY K VÝROBE PÁLENKY Kôstkové ovocie Jadierkové ovocie Iné suroviny ZÁKLADY CHÉMIE PRI VÝROBE PÁLENIEK PRÍPRAVA KVASU Čistenie a dezinfekcia kvasiarne a kvasných nádob Plnenie a vyprázdňovanie kvasných nádob Príprava surovín ...

Našli ste chybu?