Ochrana osobných údajov (CD)
1x
Ochrana osobných údajov (CD) Book: Ochrana osobných údajov (CD)
4 stars - 1
Viete, ako postupovať v prípade marketingových aktivít Vašej spoločnosti a práce s osobnými údajmi klientov? Viete, čo je to bezpečnostný projekt a mnoho iného? Viete, čo všetko sa zmenilo po poslednej novele? Viete, ako pristupovať k osobným údajom tak, aby boli v súlade so zákonom? Aby ste sa nedostali do rozporu s legislatívou? Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. je ako celok, teda so zapracovanými zmenami uvádzaný skratkou zákon o ochrane osobných údajov. Znenie ustanovní zákona, ktoré boli novelizované zmenou, doplnením, príp. nahradením celého znenia ustanovenia novým znením, je vyznačené v paragrafovom znení zákona tučnou kurzívou. Zrušené ustanovenia sú spomenuté len v komentári.
  1. Odborná literatúra

Ochrana osobných údajov (CD)

Anna Miklošová

Ochrana osobných údajov (CD)

Anna Miklošová

Na túto knižku aktuálne nikto nečaká, máš záujem ty?

Aktuálne nikto neponúka túto knihu.

Pozrieť cenu novej knihy na

Chcem predať túto knihu.

Chcem si kúpiť, pošlite mi notifikáciu o novej ponuke.

Doplnkové info

Popis knihy

Viete, ako postupovať v prípade marketingových aktivít Vašej spoločnosti a práce s osobnými údajmi klientov? Viete, čo je to bezpečnostný projekt a mnoho iného? Viete, čo všetko sa zmenilo po poslednej novele? Viete, ako pristupovať k osobným údajom tak, aby boli v súlade so zákonom? Aby ste sa nedostali do rozporu s legislatívou? Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. je ako celok, teda so zapracovanými zmenami uvádzaný skratkou zákon o ochrane osobných údajov. Znenie ustanovní zákona, ktoré boli novelizované zmenou, doplnením, príp. nahradením celého znenia ustanovenia novým znením, je vyznačené v paragrafovom znení zákona tučnou kurzívou. Zrušené ustanovenia sú spomenuté len v komentári.

Našli ste chybu?